Jetair wordt TUI

Jetair heet vanaf 1 november TUI

Het is bijna zover, Jetair vliegt een nieuw tijdperk tegemoet en wordt binnenkort TUI. 
Bij TUI, waar de klant meer dan ooit centraal staat, streven we naar een passend vakantieaanbod als antwoord op jouw individuele vakantiewensen.

Wat kun je nog meer verwachten? Voortaan word je op heel wat vliegvakantie bestemmingen ontvangen door een internationaal TUI team dat dat altijd voor je klaar staat, zodat je een zorgeloze vakantie beleeft.

En niet te vergeten krijgt de vloot van Jetairfly een nieuw likje verf! Zo vlieg je binnenkort in een TUI vliegtuig je vakantiebestemming tegemoet.
TUI, dat klinkt anders, maar geloof ons: je vakantie zal even vertrouwd aanvoelen.
Want elke dag streven we naar een nog betere service en nog mooiere vakanties.
Maar wel altijd met dezelfde smile als vroeger.

Al meer dan 45 jaar gaan we voluit voor vakanties die een onvergetelijke smile nalaten.
En dat zullen we blijven doen. Ook onder onze nieuwe naam…

Die glimlach, daar draait het bij Jetair om.

Over Solmar
Over Solmar

OMAN

Het Sultanaat Oman wordt steeds populairder. Dat bewijst ook de top 10 lijst van reisbestemmingen voor 2017 van Lonely planet, waar Oman op plaats acht staat. Dus als u nog op zoek bent naar een authentieke reisbeleving, dan kan je zeker het Sultanaat van Oman voorstellen.

Oman is een ideale winterzon bestemming, met andere woorden, u kan er in de komende weken en maanden naartoe, eventjes onze winter ruilen voor het heerlijk warme Oman.

Oman is bij de Top 10 bestemmingen voor 2017! Eigenlijk is dat niet verwonderlijk gezien de onvoorstelbare natuurpracht en de culturele rijkdom. Het landschap is gevarieerd, met een prachtige woestijn, maar ook met bergketens tot drieduizend meter hoog, weelderig groene valleien en wadi’s, een fantastische kustlijn waar je geniet van zon en zee terwijl men in België bibbert van de koude.

Kortom, Oman is een fantastische en een veilige reisbestemming. Dat is het betrouwbare oordeel van een organisatie met naam en faam: Lonely Planet. Wie plannen heeft om in de komende weken naar warmere oorden op reis te gaan, weet meteen waar naartoe. Zeg vaarwel tegen wind, regen, vrieskou, mist en miezerigheid. Ons wacht de warmte, de zon én het avontuur in Oman !

Het sultanaat Oman, met als hoofdstad Muscat, maakt deel uit van het Arabisch schiereiland. Het is een veilige reisbestemming die aangenaam verrast, met een onvoorstelbare en gevarieerde natuurpracht, een culturele rijkdom zonder weerga en daar bovenop een gastvrije bevolking en een goede toeristische infrastructuur. Oman in één woord: GEWELDIG !

 

Volg ons

Bedankt voor je inschrijving