Noord Italiaanse kunststeden, Italiaanse meren en de Dolomieten

Noord Italiaanse kunststeden / Italiaanse meren en de Dolomieten

Het decor voor deze fantastische reis is een combinatie van kunst, mysterie, natuurschoon, ontspanning en cultuur.
 

1ste dag: België - Italië
Vertrek per touringcar in de vooravond. Nachtreis met twee chauffeurs.

2de dag: Levico Terme
Facultatief ontbijt. Aankomst in Levico Terme. Intrek in het hotel. Namiddag verkenning van Levico Terme: de thermen en het meer. Avondmaal en overnachting. 

3de dag Levico Terme - Gardameer
Daguitstap naar het grootste meer van Italië: het Gardameer. Bezoek aan Riva del Garda, een van de belangrijkste centra van het meer. Van hieruit kan u een boottocht maken naar het zuidelijkste punt van het Gardameer. Bezoek aan Sirmione, pittoreske middeleeuwse stad. De autocar wacht u hier op om u door het prachtige landschap terug naar Levico Terme te brengen. Avondmaal, vrije avond en overnachting.

4de dag: Levico Terme - Verona
Bezoek aan de plaatselijke ambachten van Levico, het meer van Caldonazzo en het typische dorpje. In de namiddag vertrek naar Verona, met bezoek aan de Arena, Piazza delle Erbe, Piazza dei Signori, de graven van de Scaligeri en het balkon van Julia. Avondmaal en overnachting in Levico Terme.

5de dag: Levico Terme - Venetië
Daguitstap  naar  Venetië.  Bezoek  aan  o.a.  de   Piazza   San   Marco,   de   Accademia, het Dogenpaleis en het Palazzo Venier dei Leoni en de kerken van San Marco, Frari, Giovanni en Paolo, San Rocco. Natuurlijk kan u over de kanaaltjes en de Canal Grande glijden met een "gondola".

6de dag: Levico Terme  - Panarotta -   Trento - wijnkelder
In de voormiddag uitstap naar de berg Panarotta. In de namiddag naar Trento,  waar   u o.a. de kathedraal en het kasteel bezoekt. Trento is ook een interessante shoppingstad. De excursie wordt afgesloten met een bezoek aan de wijnkelder ‘Cavit’ waar u een paar flessen wijn kan kopen als souvenir.

7de dag: Levico Terme - Vipiteno - Oostenrijk - België
Vrije voormiddag om een laatste bezoek te brengen aan Levico Terme. Vertrek in de namiddag naar Vipiteno, typisch Zuid-Tirools stadje. Tijd voor bezoek en voor uw laatste inkopen. Dan verder naar Oostenrijk. Avondmaal in een typisch restaurant. Nachtreis met twee chauffeurs.

8ste dag: België
Aankomst in België.

 

VRAAG UW OFFERTE HIER AAN

* Verplichte velden

Solmar NV

Pauwengraaf 20
3630 Maasmechelen

CultuurgroepsreizenCultuurgroepsreizen

Openingsuren:
Ma-Do: 9.00-12.00 u. & 13.00-18.00 u.
Vr: 9.00-12.00 u. & 13.00-17.00 u.
Za-Zo: Gesloten

T: +32(0)89 77 81 01
F: +32(0)89 77 81 02
E: cultuur@solmar.be
Volg ons

Bedankt voor je inschrijving