Normandië en Bretagne

Normandië en Bretagne

1ste dag: België – Saint-Malo
Vertrek ’s morgens per autocar aan uw school. Via Namen, Mons, Valenciennes en Rouen naar Saint-Malo. Avondmaal, vrije avond en overnachting.

2de dag: Saint-Malo
Verblijf op basis van halfpension in Saint-Malo. Voormiddag bezoek aan de stad waar je een bezoek kan brengen aan de kastelen Le Manoir de Limoelou en Le Grand Donjon; de musea Cap Horniers, Musée de la Poupée (300 antieke poppen!). Namiddag brengt u een bezoek aan de stuwdam van Rance en maakt u een ontspannende wandeling aan de baai van Saint-Jacut.

3de dag: Saint-Malo – Sark
Verblijf in Saint-Malo op basis van halfpension. Facultatieve bootexcursie naar het eiland Sark. Boven de massieve kliffen biedt het eilandje een adembenend uitzicht. Bij helder weer kan u van hieruit de andere eilanden en de kust van Frankrijk zien.

4de dag: Saint-Malo – Rouen
Na het ontbijt vertrek naar Mont Saint-Michel: indrukwekkend vooral door zijn prachtige, bijna arrogante ligging. Dit quasi-eilandje wordt door 1 km zand gescheiden van het vasteland. Verder naar Rouen: eerste kennismaking, avond en overnachting.

5de dag: Rouen – België
Na het ontbijt bezoek aan Rouen. Hier kan je het Jeanne d’Arc-museum bezoeken. Deze Franse heldin bracht hier haar laatste dagen door voordat ze werd verbrand op het marktplein. Leer alles over het leven van deze mythische figuur terwijl je je weg baant door dit fascinerende museum.

VRAAG UW OFFERTE HIER AAN

* Verplichte velden

Solmar NV

Pauwengraaf 20
3630 Maasmechelen

CultuurgroepsreizenCultuurgroepsreizen

Openingsuren:
Ma-Do: 9.00-12.00 u. & 13.00-18.00 u.
Vr: 9.00-12.00 u. & 13.00-17.00 u.
Za-Zo: Gesloten

T: +32(0)89 77 81 01
F: +32(0)89 77 81 02
E: cultuur@solmar.be
Volg ons

Bedankt voor je inschrijving