Athene en de Cycladen

Athene en de Cycladen

1ste dag: Brussel – Athene
Vlucht Brussel – Athene. Op de Atheense luchthaven verwelkomt onze agent u en brengt u met de autocar naar het hotel. Na het avondmaal beschikt u over een vrije avond. Overnachting en verblijf in het hotel op basis van halfpension.

2de dag: Athene
Tijdens de voormiddag bezoekt u de Akropolis, het museum van de Akropolis, de Agora en het nieuwe stadsgedeelte. In de namiddag is er een bezoek gepland aan het archeologisch museum en de oude stad. Avondmaal en overnachting in het hotel.

3de dag: Athene – Santorini
Na een vroeg ontbijt wordt u naar de Atheense haven Piraeus gebracht, waar u inscheept op  de ferryboot met bestemming Santorini. Na ongeveer zeven uur varen gaat u aan wal op één van de vele prachtige Griekse eilanden. Onze agent verwelkomt u en brengt u naar het hotel. Avondmaal, vrije avond en overnachting. Verblijf op basis van halfpension.

4de dag: Santorini
Bezoek aan dit prachtige eiland. Met excursiemogelijkheden naar Akrotiri en het oude Thira.

5de dag: Santorini – Mykonos
Transfer naar de haven van Santorini en inscheping op de ferryboot met bestemming Mykonos. Na ongeveer zes uur varen komt u op het paradijselijke Mykonos aan. Verwelkoming door  onze  agent  en  transfer  naar  het hotel. Avondmaal, vrije avond en overnachting.

6de dag: Mykonos
Vrije dag op dit witte eiland: witte blokhuisjes, kleine steegjes, prachtige kerken, charmante tavernes en winkeltjes doen de tijd even stilstaan. U kan met de boot een excursie naar Delos maken.

7de dag: Mykonos – Athene
Vrije voormiddag voor uw persoonlijke bezoeken aan plekjes of gebouwtjes die u extra aanspraken. In  de  namiddag  is de afvaart naar de Atheense haven Piraeus gepland waar u tegen de avond arriveert. Transfer naar het hotel. Avondmaal, vrije avond en overnachting.

8ste dag: Athene – Brussel
Ontbijt in het hotel. Transfer naar de luchthaven en aansluitend vlucht naar Brussel.

9-daagse reis
In dit geval wordt de 5de dag:
5de dag: Santorini
Vrije dag op basis van halfpension op Santorini. Mogelijkheid voor een excursie naar Caldera.

VRAAG UW OFFERTE HIER AAN

* Verplichte velden

Solmar NV

Pauwengraaf 20
3630 Maasmechelen

CultuurgroepsreizenCultuurgroepsreizen

Openingsuren:
Ma-Do: 9.00-12.00 u. & 13.00-18.00 u.
Vr: 9.00-12.00 u. & 13.00-17.00 u.
Za-Zo: Gesloten

T: +32(0)89 77 81 01
F: +32(0)89 77 81 02
E: cultuur@solmar.be
Volg ons

Bedankt voor je inschrijving