Athene, Klassiek Griekenland en Kreta

Athene, Klassiek Griekenland en Kreta

1ste dag: Brussel – Athene
Vlucht Brussel – Athene. Verwelkoming door onze agent en transfer per autocar naar het hotel. Avondmaal, vrije avond en overnachting. Verblijf in Athene op basis van halfpension.

2de dag: Athene
Wij ontbijten en brengen dan een bezoek aan de Akropolis, het museum, het klooster van Kaissariani en de oude stad. De namiddag is vrij voor uw bezoeken naar keuze.

3de dag: Athene – Tolo
Wij starten onze 4-daagse rondreis. Via Korinthe rijden wij naar Mycene. In de namiddag bezoeken wij Epidaurus. Daarop rijden wij verder naar Tolo, waar wij onze intrek nemen in het hotel. Avondmaal en overnachting.

4de dag: Tolo – Olympia
Via Argos vertrekken wij naar Tripolis, Megaloupolis, Kalo Nero en Olympia. Inchecken in het hotel. ‘s Namiddags bezoeken wij de archeologische site en de musea. Avondmaal, vrije avond en overnachting.

5de dag: Olympia – Delphi
Vandaag staat Delphi op het programma. Wij rijden via Pirgos en Amaliada naar Patras (bezoek aan de kerk van Sint-Andreas). Overtocht per ferryboot van Rion naar Antirion. Wij rijden verder naar Nafpaktos en Itea, nemen de vallei van Anfissa met haar 4.000 olijfbomen en arriveren uiteindelijk in Delphi, de orakelstad bij uitstek in het oude Griekenland.
Intrek in het hotel en in de namiddag bezoeken wij de archeologische site met o.a. de tempel van Apollo, Castaglia en het stadion. Avondmaal, vrije avond en overnachting.

6de dag: Delphi – Piraeus
Wij brengen een laatste bezoek aan de stad en het museum, want in de namiddag vertrekken wij naar Piraeus, met onderweg een bezoek aan het klooster van Ossios Loukas. In Piraeus inscheping op de ferryboot met bestemming Heraklion (Kreta). Avondmaal en overnachting aan boord (toeristenklasse - vierpersoonscabines).

7de dag: Heraklion
Aankomst in Heraklion in de vroege morgen. Transfer naar het hotel en ontbijt. Daarna bezoek aan Ag. Nikolaos en Critsa. In de namiddag keren wij terug naar Heraklion. Avondmaal en overnachting.

8ste dag: Heraklion
Verblijf in Heraklion op basis van halfpension. U bezoekt er Phaistos, Gortis en Matala.

9de dag: Heraklion – Athene
Na het ontbijt bezoeken wij Knossos en het museum. In de namiddag transfer naar de haven van Heraklion en inscheping op de ferryboot met bestemming  Athene.  Avondmaal  en overnachting aan boord (toeristenklasse - vierpersoonscabines).

10de dag: Athene – Brussel
Aankomst in de haven van Piraeus. Transfer naar de luchthaven en aansluitend vlucht naar Brussel.

VRAAG UW OFFERTE HIER AAN

* Verplichte velden

Solmar NV

Pauwengraaf 20
3630 Maasmechelen

CultuurgroepsreizenCultuurgroepsreizen

Openingsuren:
Ma-Do: 9.00-12.00 u. & 13.00-18.00 u.
Vr: 9.00-12.00 u. & 13.00-17.00 u.
Za-Zo: Gesloten

T: +32(0)89 77 81 01
F: +32(0)89 77 81 02
E: cultuur@solmar.be
Volg ons

Bedankt voor je inschrijving