Malta

Malta

1ste dag: Brussel – Malta
Vlucht Brussel – Malta. Transfer naar het hotel in Saint-Julian's of omgeving. Avondmaal, vrije avond en overnachting.

2de dag: Saint-Julian’s – La Valetta
Na het ontbijt vertrek per autocar naar La Valetta, hoofdstad van Malta. Bezoek aan de tuinen van Barracca, de kathedraal, het ‘Grand Masters’ paleis, het Museum of Fine Arts (schone kunsten) en het audiovisueel schouwspel ‘Malta Experience’ dat een beeld geeft van de Maltese geschiedenis. Terug naar het hotel. Vrije namiddag, avondmaal en overnachting.

3de dag: Saint-Julian's – Mdina – Rabat – kliffen van Dingli
Na het ontbijt vertrek voor een excursie van een halve dag. De eerste halte wordt in Mdina gehouden met een bezoek aan de kathedraal. In Rabat bezoeken wij de kerk en de grot van de heilige Paulus en het ambachtencentrum. De excursie eindigt met een bezoek aan de catacomben van St-Agatha en de kliffen van Dingli. Terug naar het hotel, vrije tijd, avondmaal en overnachting.

4de dag: Saint-Julian's
Verblijf op basis van halfpension. Saint-Julian's is dé toeristische badstad langs de noordkust van Malta, dus ook hét uitgaanscentrum van het eiland. Vrije dag voor ontspanning, shopping of persoonlijke bezoeken, enz.

5de dag: Saint-Julian's - Gozo
Na het ontbijt vertrek voor een dagexcursie naar Gozo, groen heuvelachtig eilandje van amper 67 km2. Wij starten aan de westkust van Gozo aan de baai van Xlendi. Verder bezoeken wij Marsalforn, de  Citadel van Victoria (Rabat), Dwejra Bay en de Fungus Rock en tenslotte bezoeken wij de megalitische tempels van Ggantija. Terug naar het hotel. Avondmaal, vrije avond en overnachting.

6de dag: Saint-Julian's - Blauwe Grot - Marsaxlokk - tempels van Hagar Qim
Na het ontbijt vertrek naar Marsaxlokk, het grootste vissersdorp van Malta, waar wij vissers in hun typisch gekleurde bootjes aan het werk kunnen zien. Verder bezoek aan het natuurmonument de Blauwe Grot. Men kan ze bewonderen vanop de kust, maar een bezoek per boot kan ook (boottickets niet inclusief). Verder naar de tempels van Hagar Qim en een nabijgelegen wijngaard. Terug naar het hotel, avondmaal en overnachting.

7de dag: Saint-Julian's
Na het ontbijt ontmoeting met een ridder van de Orde van Saint-John’s (onder voorbehoud en afhankelijk van de beschikbaarheid op het ogenblik van de reservatie). De rest van de dag is vrij. Avondmaal en overnachting.

8ste dag: Saint-Julian's - Brussel
Ontbijt. Transfer naar de luchthaven. Vlucht naar Brussel.

VRAAG UW OFFERTE HIER AAN

* Verplichte velden

Solmar NV

Pauwengraaf 20
3630 Maasmechelen

CultuurgroepsreizenCultuurgroepsreizen

Openingsuren:
Ma-Do: 9.00-12.00 u. & 13.00-18.00 u.
Vr: 9.00-12.00 u. & 13.00-17.00 u.
Za-Zo: Gesloten

T: +32(0)89 77 81 01
F: +32(0)89 77 81 02
E: cultuur@solmar.be
Volg ons

Bedankt voor je inschrijving