CITYTRIP PORTO

CITYTRIP PORTO

Porto ligt in het noordwesten van Portugal aan de Costa Verde. Porto is niet enkel bekend voor zijn portwijn, maar ook voor zijn bruisende nachtleven en prachtige architectuur.

1ste dag: Brussel – Porto
Vlucht Brussel – Porto. Transfer naar het hotel. Avondmaal en overnachting.

2de dag: Porto
Ontbijt. Wat u zeker niet mag missen: de kerk van Clérigos met de hoogste toren van Portugal en de kathedraal uit de 12de-eeuw die al meermaals verbouwd is. Verder bezoekt u in de wijk Vila Nova de Gaia de wijnkelders met mogelijkheid tot degustatie. Avondmaal en overnachting.

3de dag: Guimaraes
Na het ontbijt met de trein naar de middeleeuwse stad Guimaraes. Vrij bezoek aan de historische stad en het gotische paleis van de hertog van Bragança. Zeker aan te raden is een bezoek aan het kasteel waar de eerste koning van Portugal (Alfonso de Bourgogne) werd geboren in 1109. Terug naar Porto met de trein. Avondmaal en overnachting.

4de dag: Vila Nova de Gaia
Na het ontbijt excursie naar het biologische park van Vila Nova de Gaia met plaatselijke autocar. Dit park is een natuurlijk reservaat met tal van indrukwekkende fauna en flora. Het wordt ook gebruikt om gewonde dieren op te vangen. Vrij bezoek. Avondmaal en overnachting .

5de dag: Braga
Na het ontbijt uitstap naar Braga met de trein. Braga is een stad met een rijke geschiedenis wat je overal merkt aan de beeldschone gebouwen. Trekpleisters zijn het bedevaartsoord Bom Jesus do Monte en de kathedraal uit de 12de-eeuw. Avondmaal en overnachting.

6de dag: Porto – Brussel
Ontbijt. Transfer naar de  luchthaven. Vlucht Porto – Brussel.

VRAAG UW OFFERTE HIER AAN

* Verplichte velden

Solmar NV

Pauwengraaf 20
3630 Maasmechelen

CultuurgroepsreizenCultuurgroepsreizen

Openingsuren:
Ma-Do: 9.00-12.00 u. & 13.00-18.00 u.
Vr: 9.00-12.00 u. & 13.00-17.00 u.
Za-Zo: Gesloten

T: +32(0)89 77 81 01
F: +32(0)89 77 81 02
E: cultuur@solmar.be
Volg ons

Bedankt voor je inschrijving