Moskou - St-Petersburg

Moskou - St-Petersburg

1ste dag: Brussel - Moskou
Vlucht Brussel - Moskou. Onthaal en transfer naar het hotel. Avondmaal en overnachting.

2de - 3de dag: Moskou
Verblijf op basis van halfpension. In Moskou bezoekt u het Rode Plein, het Kremlin, de wijk Zariadié met het museum voor architectuur, de metro en de tentoonstelling van de economische verwezenlijkingen van Rusland. Er zijn uiteraard ontelbare historische monumenten en musea zoals Novodévitchi, het museum Marx en Engels, het museum van schone kunsten Poesjkin, het museum van de schilder Tropinin en het Museum Koeskovo met een rijke collectie porselein en keramiek.

4de dag: Moskou - St.-Petersburg
Afwerking van  uw  bezoeken  aan  Moskou.  Na het  avondmaal  transfer  naar  het  station en vertrek met de nachttrein naar St.-Petersburg.

5de dag: St.-Petersburg
Facultatief ontbijt. Aankomst in St.-Petersburg en transfer naar het hotel. Bezoek aan de Hermitage: één van de grootste kunstmusea van de wereld met ondermeer een rijke collectie schilderijen van Leonardo da Vinci, Rafaël, Rubens, Rembrandt, Renoir en Matisse. Verder tref je er ook een uitgebreide collectie beeldhouwwerken aan van onder andere Michelangelo en Rodin. Avondmaal en overnachting.

6de - 7de dag: St.-Petersburg
St.-Petersburg herbergt vele paleizen en andere pracht en praal die terug doen denken aan de tijd dat de tsaren Rusland nog regeerden. Enkele noemenswaardige bezienswaardigheden zijn onder andere het Piskarevskojkerkhof, de Sint-Isaakkathedraal en de Petrus- en Paulusvesting.

8ste dag: St.-Petersburg – Brussel
Na het ontbijt, transfer naar de luchthaven voor de vlucht naar Brussel.

VRAAG UW OFFERTE HIER AAN

* Verplichte velden

Solmar NV

Pauwengraaf 20
3630 Maasmechelen

CultuurgroepsreizenCultuurgroepsreizen

Openingsuren:
Ma-Do: 9.00-12.00 u. & 13.00-18.00 u.
Vr: 9.00-12.00 u. & 13.00-17.00 u.
Za-Zo: Gesloten

T: +32(0)89 77 81 01
F: +32(0)89 77 81 02
E: cultuur@solmar.be
Volg ons

Bedankt voor je inschrijving