Bilbao – Madrid – Barcelona

Bilbao – Madrid – Barcelona

1ste dag : België - nachtrit
Vertrek in de vooravond met touringcar naar Spanje. Nachtrit met twee chauffeurs.

2de dag : Bilbao
Aankomst in Bilbao. Bezoek aan de stad met o.a. het Guggenheim Museum. Avondmaal en overnachting in Bilbao.

3de dag : Bilbao – Segovia – Madrid 
NA het ontbijt bezoeken we de oude stad van Bilbao. Die staat op de werelderfgoedlijst van UNESCO, u kan er vele Romeinse en middeleeuwse monumenten bewonderen. In de late namiddag trekken we naar Madrid. Avondmaal, vrije avond en overnachting.

4de dag : Madrid 
Verblijf op basis van halfpension. Bezoek aan de hoofdstad van Spanje. Enkele hoogtepunten: Puerta del Sol, Plaza Mayor, El Palacio Real, Plaza de España, het monument van Don Quijote, El Gran Via (shoppingstraat) en de Plaza de Cibeles.

5de dag : Madrid – Toledo – Madrid 
Verblijf op basis van halfpension in Madrid. Vandaag staat een excursie naar Toledo op het programma. Deze middeleeuwse stad ligt op een heuvel langs de Taag. U bewondert de unieke Moresque-stijl van de gothische kathedraal, het klooster van San Juan de los Reyes, de oude Moorse moskee enz…

6de dag :  Madrid – Barcelona (kustplaats)
Ontbijt. Rit naar Barcelona met een korte stop in Zaragoza. Avondmaal en overnachting in een driesterrenhotel aan de kust, vb. In Lloret de Mar of Malgrat de Mar.

7de dag :  Barcelona
Verblijf op basis van halfpension in het hotel aan de kust. U bepaalt zelf uw bezoeken aan deze bruisende metropool aan de Middellandse Zee. Enkele hoogtepunten zijn de Sagrada Familia, de gezellige gothische wijk, Montjuïc en Parc Guëll. 

8ste dag: Barcelona – vertrek
Na het ontbijt nog enkele uurtjes rondkuieren in Barcelona. Het avondmaal is vrij. Nadat de touringcar minstens 9 uur volledig heeft stilgestaan, aanvang van de terugreis naar België. Nachtrit met twee chauffeurs.

9de dag : België
Vrij ontbijt. Aankomst aan uw school.

VRAAG UW OFFERTE HIER AAN

* Verplichte velden

Solmar NV

Pauwengraaf 20
3630 Maasmechelen

CultuurgroepsreizenCultuurgroepsreizen

Openingsuren:
Ma-Do: 9.00-12.00 u. & 13.00-18.00 u.
Vr: 9.00-12.00 u. & 13.00-17.00 u.
Za-Zo: Gesloten

T: +32(0)89 77 81 01
F: +32(0)89 77 81 02
E: cultuur@solmar.be
Volg ons

Bedankt voor je inschrijving