Citytrip Barcelona

Citytrip Barcelona

1ste dag: Brussel – Barcelona
Vlucht Brussel – Barcelona. Transfer naar de stad met een plaatselijke  autocar.  Als  eerste kennismaking wandelen we over La Rambla met een bezoek aan la Boqueria (versmarkt). Avondmaal en overnachting.

2de dag: Barcelona
Na het ontbijt bezoek aan Casa Milà en Casa Batlló, twee prachtige gebouwen van Gaudí. ‘s Namiddags staat de Sagrada Família op het  programma. De dag wordt afgesloten met een wandeling door de gezellige gotische wijk. Avondmaal en overnachting.

3de dag: Barcelona en Montserrat
Na het ontbijt met een plaatselijke autocar naar Montserrat. Bezoek aan het klooster gevolgd door een wandeling in de prachtige natuur. ‘s Namiddags, als de weersomstandigheden het toelaten, vrije tijd aan het strand van Barcelona. Avondmaal en overnachting.

4de dag: Barcelona
Na het ontbijt met de kabelbaan naar de berg Montjuïc. Ontdekking van het gezellige Poble Espanyol . ‘s Namiddags naar het prachtige Parc Guëll van Gaudí waar men o.a. de salamander kan bewonderen. Voor een adembenemend uitzicht over de stad moet men naar de top van het park wandelen. Avondmaal en overnachting.

5de dag: Barcelona – Brussel
Ontbijt. Afhankelijk van de vluchturen, bezoek aan Camp Nou, shoppen of een ander bezoek. Transfer naar de luchthaven. Vlucht Barcelona – Brussel.

VRAAG UW OFFERTE HIER AAN

* Verplichte velden

Solmar NV

Pauwengraaf 20
3630 Maasmechelen

CultuurgroepsreizenCultuurgroepsreizen

Openingsuren:
Ma-Do: 9.00-12.00 u. & 13.00-18.00 u.
Vr: 9.00-12.00 u. & 13.00-17.00 u.
Za-Zo: Gesloten

T: +32(0)89 77 81 01
F: +32(0)89 77 81 02
E: cultuur@solmar.be
Volg ons

Bedankt voor je inschrijving