Istanbul Asia Minor

Istanbul Asia Minor

1ste dag: Brussel - Istanbul
Vlucht Brussel – Istanbul. Verwelkoming door onze agent en kennismaking met de stad (afhankelijk van het uur van aankomst), intrek in het hotel, avondmaal en overnachting.

2de dag: Istanbul - Bursa
Waar Europa eindigt en Azië begint, ligt het sprookjesachtige Istanbul. Er hangt een sfeer van 1001 nachten. Historische gebouwen uit het Romeinse, Byzantijnse en Ottomaanse Rijk verraden de rijke geschiedenis van de stad. Met zowel een westers als een oosters karakter laat Istanbul een diepe indruk op elke bezoeker. Graag helpen wij u bij het programmeren van uw bezoeken aan o.a. de Blauwe Moskee, de Solimanmoskee, de Aya Sophia, het Topkapipaleis en shopping in de Grand Bazar. Vertrek naar  Bursa, de eerste vooraanstaande hoofdstad van het Ottomaanse Rijk. Avondmaal en overnachting.

3de dag: Bursa - Pamukkale
Bezoek aan o.a. de Groene Moskee en het Mausoleum. Namiddag vertrek naar Pamukkale. Avondmaal en overnachting.

4de dag: Pamukkale - Marmaris
In  Pamukkale, het ‘katoenen kasteel’, bezoekt u watervallen met warm, kalkrijk bronwater en de Necropolis. Na het bezoek vertrek naar Marmaris met een tussenstop in Aphrodisias. Avondmaal en overnachting in Marmaris.

5de dag: Marmaris
Marmaris is een bekende, levendige badplaats met tal van discotheken, nachtclubs, restaurants en sport- en excursiemogelijkheden.

6de dag: Marmaris - Kusadasi
Vertrek naar Kusadasi. Halte in Bodrum voor een kort bezoek. Kusadasi was vroeger een pittoresk vissersdorpje, maar ondertussen is het uitgegroeid tot één van de meest bekende badplaatsen langs rond de Egeïsche Zee. Avondmaal en overnachting.

7de dag: Kusadasi – Efese
Verblijf in Kusadasi op basis van halfpension. Dagexcursie naar Efese waar u de archeologische site en de basiliek bezoekt.

8ste dag: Kusadasi - Izmir - Ayvalik
Wij vertrekken naar Izmir. Deze plaats wordt de Parel van de Egeïsche Zee genoemd. Enkele interessante bezienswaardigheden zijn: het archeologisch museum, het etnografisch museum, het museum van Atatürk, Saat Kulesi (de klokkentoren in het hartje van de stad), het monument van Atatürk en het monument van de vliegende dolfijnen (symbool van vriendschap en broederschap). In de namiddag rijden wij verder via Bergama naar Ayvalik. Kennismaking met deze kleine badplaats. Avondmaal en overnachting.

9de dag: Ayvalik – Canakkale
Vertrek naar Canakkale. Stadsbezoek, avondmaal en overnachting.

10de dag: Canakkale - Istanbul
Na het ontbijt vertrek naar Istanbul. Avondmaal, vrije avond en overnachting.

11de dag: Istanbul - Brussel
Na het ontbijt transfer naar de luchthaven. Aansluitend vlucht naar Brussel.

VRAAG UW OFFERTE HIER AAN

* Verplichte velden

Solmar NV

Pauwengraaf 20
3630 Maasmechelen

CultuurgroepsreizenCultuurgroepsreizen

Openingsuren:
Ma-Do: 9.00-12.00 u. & 13.00-18.00 u.
Vr: 9.00-12.00 u. & 13.00-17.00 u.
Za-Zo: Gesloten

T: +32(0)89 77 81 01
F: +32(0)89 77 81 02
E: cultuur@solmar.be
Volg ons

Bedankt voor je inschrijving