Citytrip Coventry

Citytrip Coventry

1ste dag: België - Coventry
’s Morgens vertrek per autocar aan uw school. Rit naar Calais. Inscheping naar Dover. Van hieruit gaat de reis verder per autocar naar Coventry. Avondmaal en overnachting.

2de dag: Coventry - Warwick
Bezoek aan de moderne kathedraal van Coventry. De kathedraal werd langs de oude kathedraal gebouwd die in de Tweede Wereldoorlog werd verwoest. Coventry is ook de bakermat van de Britse auto-industrie. Een bezoek aan het Museum of British Transport is dus zeker de moeite waard. ’s Middags bezoek aan het kasteel van Warwick, één van de mooiste kastelen van Engeland. Het ligt aan de oever van de Avon te midden van prachtige tuinen. U kan er een rijke collectie schilderijen, meubelen en gebruiksvoorwerpen bewonderen. Avondmaal en overnachting in Coventry.

3de dag: Stratford - Cotswolds
Na het ontbijt brengt u een bezoek aan Stratford, de geboorteplaats van Shakespeare met onder andere Shakespeare’s geboortehuis en de Anne Hathaway’s Cottage met tuin. ’s Middags via Evesham naar de Cotswolds. U bezoekt Broadway, een typisch Cotswoldsdorp met karakteristieke huizen opgetrokken in zachtgele Cotswoldsteen. Andere bezienswaardigheden zijn het Cotswold Wildlife Park, het museum The Wilson, Holst Birthplace Museum (geboortehuis van de componist Holst), Corinium Museum (één van de mooiste collecties Romeins-Britse kunsyvoorwerpen). Via Newton, Stow-on-the-Wold  en Chipping Camden keert u terug naar Coventry. Avondmaal en overnachting.

4de dag: Coventry – België
Vertrek naar Dover. Inscheping naar Calais. Per autocar naar uw school.

VRAAG UW OFFERTE HIER AAN

* Verplichte velden

Solmar NV

Pauwengraaf 20
3630 Maasmechelen

CultuurgroepsreizenCultuurgroepsreizen

Openingsuren:
Ma-Do: 9.00-12.00 u. & 13.00-18.00 u.
Vr: 9.00-12.00 u. & 13.00-17.00 u.
Za-Zo: Gesloten

T: +32(0)89 77 81 01
F: +32(0)89 77 81 02
E: cultuur@solmar.be
Volg ons

Bedankt voor je inschrijving